Artist- och musikerutbildningen: Ansökan

Start | Studieplan | FAQ | Tidigare deltagare | Ansökan | Kostnader | Instagram | Kontakt


Ansökningsperiod

Ansökan är öppen 1 januari–1 juni 2023.


Att bifoga din ansökan

När du ansöker så bifogar du ett personligt brev, där du berättar om dig själv, din musikaliska bakgrund och dina framtidsvisioner.

Du ska även skickar in en digital audition vilket innebär en eller två filmer där vi ser och hör dig spela. Det behöver inte vara någon proffsinspelning, att filma med mobilen duger gott, bara vi hör och ser dig. Vad du väljer att spela är upp till dig, vi vill se vad du vill visa oss. Detta skickar du via mejl till kursansvarig Malin Tornberg Huuva på malin.huuva@kalixfolkhogskola.se, antingen via länk, Wetransfer eller på annat sätt som passar dig. Märk mejlet med Digital audition.

När vi fått in din ansökan kommer vi även vilja ha en liten intervju med dig, antingen via zoom eller telefon. Vi kontaktar dig för att komma överens om dag och tid för detta.

Vi har inget krav på fullständiga gymnasiebetyg.

Om du gör antagningsprov på plats i Kalix: Under ca 25 minuter träffar vi dig där du spelar eller sjunger en låt på ditt huvudinstrument. Om du vill ha komp så ska du ha detta med dig via t ex din telefon, att plugga i till P.A (vi har 3,5 mm stereoplugg kabel) Det går även bra att spela och sjunga utan komp. Du får även göra ett praktiskt gehörsprov samt en kort intervju. I din audition ingår även ett teoriprov som på inget sätt är utslagsgivande, men visar din teoretiska nivå.

Vi ser fram emot att se din ansökan och audition!

Nyhetsbrev

Om ansökan är stängd, eller du vill söka ett annat år, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma dig, vi skickar ut 3-4 nyhetsbrev per år.Så här behandlar vi dina personuppgifter

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du information här.