Artist- och musikerutbildningen: FAQ – Vanliga frågor

Start | Studieplan | FAQ | Tidigare deltagare | Ansökan | Kostnader | Instagram | Kontakt


Hur är boendet i Kalix?

Deltagare kan bo på vårt internat. Här finns 32 rum med gemensam dusch i korridoren. För allas trevnad så håller vi rent efter oss i duschen. Personal kommer regelbundet gå igenom duschen med ytdesinfektion.

I rummet finns en säng (med täcke och kudde), skrivbord, garderob, toalett och ett handfat.

Ni håller själva efter i er gemensamma korridor för allas trevnad. Dammsugare och annan städutrustning skall finnas i gemensamma städskrubben, finns inte detta meddela personalen på vandrarhemmet.

Gemensamt kök finns i källaren. I köket har ni ett skåp märkt med rumsnumret, där kan ni låsa in saker om ni har ett hänglås. Finns även gemensam kyl/frys där. MÄRK MATEN! Det rekommenderas att ha egen stekpanna och eget kokkärl.

Det är mycket viktigt att ni håller rent och snyggt efter er i köket för allas trevnad. Ser man att soporna är fulla så kan man ta ut dem och ta dem till soprummet. Gör ert bästa och sortera soporna för miljöns skull.

Gemensam tvättstuga finns i källaren, boka tid enligt schemat på dörren för att tvätta. Håll rent efter er.

Rökning ska ske utanför skolans område, helst vid vandrarhemmets rökplats mot parkeringen, det är förbjudet att röka på balkongerna och i direkt anslutning till entrédörren. Vänligen respektera detta för allas trevnad.

Vi har nolltolerans på droger i vårt internat, drogbruk eller innehav av droger är skäl till att bli av med rummet. Vi delar område med dagis, fritids och skola för barn mellan 6-16 år.

Tänk på ljudnivån, respektera era grannar, prata med era grannar och för en dialog om det är något som är galet.

Vi kommer ha ett startmöte på boendet så snart alla är på plats.

Hyran erläggs i förskott varje månad och kommer att mailas till er eller lämnas i den gemensamma postlådan i ingången.

Kalix är en fantastiskt fin friluftskommun – varmt välkommen!