Välkommen att boka rum i vårt helt nyrenoverade mysiga vandrarhem. Alla rum har egen dusch och toalett. Du kan välja mellan familjerum för upp till 4 personer, vanligt dubbelrum eller ett enkelrum. Det finns gemensamma utrymmen där du kan umgås, äta en måltid eller mysa framför en skön brasa. Det finns kyl, frys, spis, ugn och utrusning för att laga mat. Vi har skrivbord på varje rum och ett stabilt och snabbt wifi nät som passar till både streaming och digitalt arbete.

dubbel Kök Fåtöljer

Bokning och priser

Du bokar genom att meddela datum du önskar boka, namn, adress, telefonnummer till vandrarhemmet@kalixfolkhogskola.se eller telefon 076-190 70 77. Ange vid bokningen om du ska delta i någon av skolans egna utbildningar, då har du ett annat pris.

  • Familjerum: 1000 kr
  • Dubbelrum: 700 kr
  • Enkelrum: 550 kr

Städning, sängkläder och handdukar ingår.

STF

Vi rekommenderar alla som bor hos oss att gå med i STF (Svenska turistföreningen), du kan lösa medlemskap hos oss.

Deltagare på våra utbildningar

Ska du komma till skolan på grund av en utbildningsträff? Då anger du även vilken utbildning du går så får du rabatt på boendet (enkelrum 450 kr, dubbelrum 600kr).

Är du medlem i STF kan du via ett bonuskort dessutom få den tionde natten gratis. För att kunna få rabatten måste du förutom medlemskapet registrera varje natt på ett bonuskort som vi tillhandahåller. När du har nio stämplar bjuder vi på den tionde natten.

Tillägg

Under skolterminer kan du köpa frukost och lunch måndag-fredag i vår restaurang. För boende på vandrarhemmet kostar det 65 kr för frukost och 80 kr för lunch. Kuponghäfte 750kr (10 kuponger). Frukost serveras 7.00-8.15 men observera att du måste boka frukosten i förväg. Det gör du till 0923-666 26 eller koket@kxfh.se Vill du äta frukost tidigare, kontakta vandrarhemmet i förväg.

Mittemot vandrarhemmet finns Handlarn i Näsbyn och på cirka 10 minuters promenad hittar du ICA Näsbyn.

Gemensamma utrymmen

Klicka på bilderna för större format.

Fåtöljer Sitta
Kök Kök

 

Rummen

dubbel fönster