Har du redan ansökt och vill titta på din ansökan igen? Logga in här. 


För att bli aktuell som sökande måste du bifoga alla handlingar som efterfrågas, alltså:

    • Skolbetyg
    • Personligt brev
    • Personbevis
    • CV (ej till Hantverksutbildningen)

Du laddar upp alla handlingar samtidigt så det är viktigt att du har allt klart när du ansöker. Du kan inte komplettera efteråt via e-post eller post.

Du kan skanna eller fotografera dina handlingar. Personligt brev laddas upp i något av formaten: pdf, word, google documents, anteckningar. OBS! Notes och andra format kan vi inte läsa.

OBS! Var noga med att skicka in rätt dokument. Har vi många sökande så prioriterar vi att behandla ansökningar som vi kan läsa och som är kompletta.

Skolbetyg

Går du en utbildning just nu och får inte betyg/intyg innan sista ansökningsdag? Kontakta kursansvarig eller expedition och hör efter hur du kan göra.

Personbevis

Personbeviset ska vara aktuellt och det beställer du enkelt från Skatteverket. Välj alternativet “Skriv ut via e-tjänst”. På så vis får du personbeviset direkt, nedladdat som en PDF till din dator. Du kan sedan ladda upp det i din ansökan. På så vis behöver du inte vänta på att det ska komma i posten och du får det direkt.

Personligt brev och CV

Vad är egentligen ett personligt brev och CV? Se tips här!

Antagningsbesked

Vi kontaktar dig oftast via e-post med antagningsbesked men du kan även se din ansökningsstatus om du loggar in på Schoolsoft. Observera att våra mejl ibland hamnar i skräpposten, särskilt om du har angett en hotmail-adress. Här kan du läsa mer om antagningsprocessen.

Nyhetsbrev

Om ansökningstiden har gått ut så får du gärna anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi spammar inte utan skriver bara några gånger per år.


Utbildningar hösten 2022

Distansutbildning

Distansutbildning med träffar

Utbildning på plats i Kalix