Har du redan ansökt och vill titta på din ansökan igen? Logga in här.

För att bli aktuell som sökande måste du bifoga alla handlingar som efterfrågas, alltså:

• Skolbetyg
  • Personligt brev
  • CV
  • Personbevis

Du laddar upp alla handlingar samtidigt så det är viktigt att du har allt klart när du ansöker. Du kan inte komplettera efteråt via e-post eller post.

Du kan skanna eller fotografera dina handlingar. Personligt brev laddas upp i något av formaten: pdf, word, google documents, anteckningar. OBS! Notes och andra format kan vi inte läsa. Vi prioriterar att behandla ansökningar som vi kan läsa och som är kompletta om vi har fler ansökningar än platser så var noga med detta.

Skolbetyg

Går du en utbildning just nu får inte får betyg/intyg innan sista ansökningsdag? Kontakta kursansvarig eller expedition och hör efter hur du kan göra.

Personbevis

Personbeviset ska vara aktuellt och det beställer du enkelt från Skatteverket. Välj alternativet “Skriv ut via e-tjänst”. På så vis får du personbeviset direkt, nedladdat som en PDF till din dator. Du kan sedan ladda upp det i din ansökan. På så vis behöver du inte vänta på att det ska komma i posten och du får det direkt.

Personligt brev och CV

Vad är ett personligt brev och CV? Tips här!

Du kan söka till flera av våra utbildningar, men du får inte tacka ja till mer än heltid totalt.

Distansutbildning

ansökan
Allmän kurs  Inga fler ansökningar tas emot, klassen är fullsatt och en reservlista finns.
Hantverk Inga fler ansökningar tas emot, klassen är fullsatt och en reservlista finns.
Kreativt skrivande Inga fler ansökningar tas emot, klassen är fullsatt och en reservlista finns.

Distansutbildning med träffar

Film- och serieproduktion 1 augusti Ansök här
Journalistutbildningen Kontakta kursansvarig för eventuella reservplatser.
Lärarassistent 1 augusti Ansök här
Socialpedagog Inga fler ansökningar tas emot, klassen är fullsatt och en reservlista finns.
Virtuell assistent Kontakta kursansvarig för eventuella reservplatser

Utbildning på plats i Kalix

Allmän kurs  Löpande intag Ansök här
Artist- och musiker 1 augusti Ansök här

Nyhetsbrev

Om ansökningstiden har gått ut så får du gärna anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi spammar inte utan skriver bara några gånger per år.