Närvarar från Kalix folkhögskola: Pia 070-270 15 73 och Minna 070 666 1620.

 

9.00 – 9.30 Drop-in hos Scandinavian Photos butik på Vasagatan 16 (karta).  Det är alltså snett mittemot centralstation i Stockholm.  Kom till café/mötesdelen (gå rakt fram och lite längre in i butiken, på bottenplan).

9.30-10.00 Rundvandring i butiken. Normalt visar personalen runt oss men då det är Black Friday får vi eventuellt klara oss själva. Black Friday “upptäcktes” efter att vi redan hade bokat datum och meddelat er deltagare så vi ville därför inte byta datum. Däremot kan ni ju alltid mejla eller ringa Scandinavian photo före denna dag om ni vill veta något specifikt om någon produkt. Deras webshop hittar du här. Naturligtvis kan ni även fråga dem på plats som vilken annan kund som helst, men om ni har varit och shoppat en Black Friday så vet ni hur hysteriskt det ibland kan vara och vi har ju andra spännande programpunkter som ni säkert inte vill missa. De vet inte själva exakt vilka erbjudanden som det blir, förrän samma dag, men vi håller tummarna att det är något för youtubers och influencers!

Efter rundvandringen går vi upp till konferensrummet, en våning upp (bilden nedan). Där finns internet, projektor, ljud samt whiteboard. Den ligger till höger, uppför en trapp, när man har entrédörren i ryggen.

konferensrum

10.00 – 11.00 Föreläsning/workshop om att nå sina mål med Filip with F (FB, Insta, guldbiljett i Idol). Tidigare deltagare på Framtidens Youtuber (våren 2018).

11.15 – 12.15 Föreläsning med Elin Nylund (Youtube med Margaux (Elin vid 1:34), Insta, Blogg). Redigerare & producent på Margaux Dietz AB, Årets influencerkommunikatör 2018.

12.15  Lunch i konferensrummet. Du som vill shoppa och botanisera mer i butiken har tid för det nu. Vi andra minglar med varandra. Vi bjuder även Elin och Filip på lunch om de vill. Vi möts sedan utanför United Screens 13.50. Lunch är något från denna meny för max 100kr. Vill du ha annat så tar du med själv. Ni får fylla i val senare.

14.00 – 14.30 United Screens Kammakargatan 23 studiebesök (karta) Om nätverk med Jessica Westin.

14.30 – 15.30 Föreläsning av Joakim Kvist, Channel Manager på United Screens, samt driver Youtube-kanalen HejaInternet

15.30 – 17.00 United Screens har en studio som man kan få testa att filma och fotografera i. Tänker att vi får försöka dela på tiden, alla vill nog inte, men roligt för de som vill. Det finns lite lampor och diverse bakgrunder man kan få använda. Minns inte om de även har kameror men bäst är väl att ni har med egen när vi har så kort tid. Studion kan man boka vid senare tillfälle också för den som vill.

Vi går härefter ut och äter tillsammans, den som vill och kan.