Kristina Nilsson

Kristina började jobba på Kalix Folkhögskola hösten 2018.
Hon är kursansvarig och lärare på Lärarassistentutbildningen och undervisar även i religion, historia och samhällskunskap på Allmän kurs.

Kristina tycker att det bästa med Kalix Folkhögskola är skolans anda som skapas av deltagare och personal.
– På Kalix Folkhögskola känner jag mig fri! utbrister hon med glädje.

Fritiden spenderar hon helst tillsammans med sin man Mikael, sina barn och sina bonusbarn. Hon älskar att planera projekt för hemmet och säger att hon tror att det är planeringen som är roligast då mer än hälften av hennes planer blir aldrig av. När hon väl fått ner dem på papper är de liksom “klara” redan.
Hon snickrar och målar gärna och lyssnar mycket på musik – favoritgrupperna är Soen och Disturbed.

Inspirerad av sina kollegor så är Kristina även nybörjare på odlingsfronten och eftersom hon sådde sina gurkor lite för tidigt har hon redan fått börja skörda 🥳

Vi gläds med Kristina över hennes gurkskörder och ser fram emot när vi kan göra husesyn bland hennes odlingar.