leende blond kvinna i rosa tröja

Åsa Wallerström

Lärare

Åsa beskriver sig själv som en odlande fröken som älskar att läsa! Allra helst lyssnar hon på ljudböcker, poddar och annat kul samtidigt som hon är ute i trädgården 🌱
Hon gillar att röra på sig, promenerar gärna och tycker mycket om spinning, men spinning har hon pausat med under pandemin. Hösten 2019 fjällvandrade hon i Låkktatjokko och tyckte det var fantastiskt och det är något hon gärna skulle vilja göra igen.

Den här sommaren har Åsa tillbringat mycket hemma i sitt växthus, dessutom har hon fått mysa och vara hundvakt till två små chihuahuor som hennes son och hans respektive har.
Åsa berättar att de har valt att inte resa denna sommar utan hålla sig hemmavid och umgås med familjen.
- Kanske kan vi se fram emot att resa nästa sommar! Men vi har haft det fint här i Kalix!
Vi håller med, hemester i Kalix är fantastiskt, när allting grönskar och de ljumma vindarna värmer upp både älv och hav 🌊

Åsa har arbetat som lärare hela sitt vuxna liv, de senaste 16 åren på en lågstadieskola och nu tycker hon att det känns väldigt spännande att få börja arbeta hos oss. Här på skolan kommer hon bland annat att vara lärare på vår SFI-utbildning. Hon ser fram emot att få jobba med så många nya kollegor!

- Det känns jättekul och spännande att få så mycket nytt utbyte och lära känna både kollegor och mina deltagare! säger Åsa och vi kan inte annat än hålla med, även vi ser fram emot ett nytt läsår med vår nya spännande kollega på skolan!

Sök nu - start i januari 2022:
➡️ ARTIST-och MUSIKERUTBILDNINGEN

X