Om utbildningen | Om kursledaren | Mer om yogalärarutbildningen | Sagt om yogalärarutbildningen


Ida Nilsson, 37 år, Boden gick utbildningen våren 2022. Så här säger hon om utbildningen:

Vad fick dig att söka utbildningen?

Jag har under flera år använt mig av yoga som träningsform men har ändå känt att yogan har en större innebörd än den fysiska aspekten och kände att jag ville lära mig mer kring yogan. Sen var det ett ödets nyck att information kring utbildningen kom upp i mitt flöde på instagram och då kände jag på en gång att ”detta måste jag kolla upp”.

Vilka förväntningar uppfyllde utbildningen?

Min önskan var att få en grund och en större förståelse för vad yoga är och det fick jag verkligen. Har på ett historiskt plan fått lära mig om yoga men också vad yoga innebär för mig. Min egen praktik har också fått möjlighet att få växa och min erfarenhetsbank har blivit betydligt större! Att få lära tillsammans med kurskamraterna har verkligen gett en mycket.

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

Absolut! Denna utbildning har verkligen gett mig en stadig grund att stå på och ett självförtroende att kunna ta min egna praktik till en ny nivå. Hade ursprungligen inga planer att leda grupper. Utbildning påbörjade jag mer för min egen skull och min personliga utveckling i livet. Men efter utbildningen har jag insett att man kan så mycket mer än vad man tror. Vet inte vad framtiden kommer att erbjuda men intresset och behovet av yoga är stort i dagens samhälle. Yoga är så mycket mer än bara ställningar och uthållighet. Är man nyfiken på yoga är detta en utmärkt väg att gå. Underbart att få ta del av en utbildning i Norrbotten så man slipper resa så långt.