Rabatter för studenter

Det finns två kort som kan ge rabatter på resor och en del annat när du är student. Mer information om korten och hur du ansöker om dessa finns att läsa mer om på nedanstående länkar. Behöver du ett intyg från skolan för att verifiera att du studerar vid Kalix folkhögskola, kontakta skolans administration: info@kalixfolkhogskola.se

Här hittar du information om Mecenat och Mecenatkortet, det kostnadsfria förmåns- och medlemskortet för studerande från första termin vid gymnasiet till examen vid högskola och universitet. Läs mer om Mecenat.

Logo

Är du student, oavsett antal poäng, så har du rätt att ansöka om Studentkortet (se länken nedan). Under kategorin ”Vad gäller på mitt lärosäte?” kan du läsa om hur du ska gå till väga där du studerar. För att du ska kunna beställa Studentkortet från företagets hemsida utan att skicka in ett intyg, krävs en verifiering från CSN. Kalix folkhögskola verifierar alla studenter mot Centrala Studiestödsnämndens (CSN:s) register. Om din verifiering saknas från CSN eller om du inte tar studiemedel så kommer du bli ombedd att ladda upp ett studieintyg i samband med din ansökan. Läs mer om Studentkortet.