KursplanFAQ | Sagt av deltagare om utbildningen | #morgondagensinfluencer


Emma
Emma Nilsson (deltagare hösten 2018): Denna utbildning har varit super rolig, har lärt mig så mycket. Tycker Pia och Minna har anpassat sig efter oss och gjort uppgifter efter våra behov och önskemål, vilket har gett oss mer möjligheter till att utvecklas. Skulle gärna på om denna kurs i vår eller nästa höst!
Ann-Mari
Ann-Mari Rutberg (deltagare hösten 2018): Jag tycker att utbildningen är så bra. Jag har lärt mig många småsaker som jag inte tänkt på innan. Och framförallt har jag utvecklas. Jag har exempelvis aldrig gillat att skriva speciellt mycket, men skrivandet har verkligen blivit ett växande intresse. Man lär sig mycket om sig själv och lärarna är så peppande och bra!

Följ gärna Ann-Mari Rutberg på Instagram @amrutberg

Emilia
Emilia Ewelind (deltagare hösten 2018): En jättekul utbildning där man får vara väldigt kreativ. Det är mycket fokus på just sociala medier och man får öva på saker som senare kommer vara användbara. Gillar även att det är mycket fokus på foto och hur man lär sig fotografera på bästa sätt, då det är en stor del av att jobba med just sociala medier.

Följ gärna Emilia på hennes Instagram @emiliaewelind och prenumerera även på hennes Youtubekanal.

Svea
Svea Gahne (deltagare hösten 2018): Bara positivt! Tycker denna utbildning har varit fantastisk. Jag hade inga direkta förväntningar och blev verkligen glatt överraskad. Bra struktur, kursmaterial och innehåll som var anpassat till nutid. Inspirerande och duktiga Lärare samt föreläsare. Utmanande uppgifter och utmaningar – En push som jag behövde samt gav mig goda kunskaper i denna influencer djungel.     

Följ gärna Svea på hennes Instagram @sveagahne

Andrea
Andrea Hansson (deltagare hösten 2018): Den här kursen har gett mig en större insikt i sociala medier och gett mig inspiration och motivation att utvecklas och tänja lite på mina gränser. Jag har fått möjlighet att utveckla mina analyser och strategier kring mina sociala medier samt fått större inblick i hur andra tänker om och ser på sociala medier och att ha influencer som yrke. Men, framförallt har jag träffat många likasinnade som brinner för sociala medier lika mycket som jag.     

Följ gärna Andrea på hennes Instagram @wondervegan  eller blogg: http://wondervegan.se

Ulrika
Ulrika Holmqvist (deltagare hösten 2018): En jättebra utbildning med kreativa och roliga uppgifter. Härliga kurskamrater och lärare, man lär sig mycket tips av varandra och får upp ögonen för nya saker. Vill aldrig att utbildningen ska vara slut 🙂  

Följ gärna Ulrika på hennes Instagram @ulrika.holmqvist

 

Anki (deltagare hösten 2018): En mycket givande och inspirerande utbildning där jag fått lära mig allt som är värt att veta om influenceryrket. Dessutom har jag träffat massor av duktiga och trevliga människor, såväl lärare som klasskamrater. Rekommenderar varmt Morgondagens Influencer!