KursplanFAQ | Sagt av deltagare om utbildningen | #morgondagensinfluencer


Kan jag arbeta samtidigt som jag går utbildningen?

Utbildningen är på heltid, alltså 40 timmar per vecka. Vad du gör övriga timmar i veckan har skolan ingen åsikt om. Du får veckans uppgifter senast måndag morgon så du kan planera hela din vecka. Några klarar av att arbeta, andra har fullt upp med skola, barn och fritidsaktiviteter och livet självt. Notera att det kan förekomma obligatorisk närvaro på några nätträffar. När de infaller får du veta i så god tid som möjligt. Träffarna kommer ligga någon gång mellan 8-17, måndag – fredag.

Vilken utrustning ska jag köpa?

Har du en hyfsat modern mobilkamera kan du starta utbildningen med den. Allteftersom kommer det växa fram vad just du behöver så det är bättre att ha is i magen och använda det du har så du kan köpa exakt rätt grejer, för dig, lite senare. Du har kanske helt andra behov än någon annan så detta är mycket individuellt.

Jag har bokat en resa, kan jag få ledigt en vecka?

Nej. Utbildningen är på heltid och ingen ledighet ges. Varifrån i världen som du gör dina uppgifter har skolan ingen åsikt om.

Jag ska resa bort, kan jag få ut nästa veckas uppgifter i förväg eller lämna in efter deadline?

Nej.