Lediga tjänster just nu: 1


Kalix roligaste jobb är ledigt!

Tyvärr slutar vår Ida Nordlund men liksom hon uppmuntrar oss till utveckling, så måste vi släppa henne och också önska lycka till med sin resa vidare. Det här öppnar samtidigt upp möjligheten för någon annan (du?) att få bli chef på Kalix roligaste arbetsplats! Läs mer genom att klicka på länken https://www.cesab.se/rekryteringar/skolchefvd/

 Vi är en organisation i utveckling och som växer. Vill du jobba hos oss? Om det inte finns en specifik ledig tjänst just nu, eller som passar dig, hör av dig ändå! Vi har personal inom allt från fastighet, lokalvård, restaurang, service, administration, lärarjobb, ekonomi och rekryterar kontinuerligt ny personal. Du som är intresserad av att jobba hos oss får väldigt gärna skicka CV och ett personligt brev till oss inför framtida jobbutlysningar. Du mejlar till vår personalchef Anna Brixdal och/eller vår skolchef Ida Nordlund så hör vi av oss.

För dig som är nyfiken på att jobba i Kalix så finns en rad tjänster på orten att söka, via arbetsförmedlingen. Vi på Kalix folkhögskola kan hjälpa dig med ett tillfälligt boende under en lite längre tid då vi har rum för uthyrning.

Så varför inte testa på att bo i Kalix – vem vet, du kanske vill stanna kvar. Det är något speciellt med Kalix!


Personalchef: Anna Brixdal | anna.brixdal@kalixfolkhogskola.se | 070-666 93 17

Rektor och skolchef: Ida Nordlund | ida.nordlund@kalixfolkhogskola.se | 070-190 15 60

Fackliga frågor: André Samuelsson | andre.samuelsson@kalixfolkhogskola.se | 076 190 48 85