Nu är ansökningstiden slut och vi påbörjar arbetet med att gå genom alla 51 ansökningar. Det finns totalt 15 platser så det blir ett gediget arbete att välja ut de som söker. Dels vill vi ha en bredd i klassen, med olika åldrar, nischer och erfarenheter men vi följer också allmänna antagningsregler och folkhögskolans syfte och uppdrag för skolan.

Du får gärna bokmärka den här sidan och kika in då och nu för att se vad som händer. Vi mejlar alla som blir antagna och inte, men ibland hamnar det i skräpposten så det är bra att kika där ibland också.

Vårt mål är att vara klara senast 15 maj.

 

Bra att veta

Utbildningen ger ett smörgåsbord inom sociala medier. Du kommer få jobba med text, bild, pod, branding, marknadsföring m.m. Det är en utbildning vilket innebär att du måste göra alla uppgifter och kan inte bara välja de som passar din nisch. Om du redan är aktiv på olika kanaler så kommer du kunna använda en del av skoluppgifterna där, men långt ifrån alla.

Vi kommer ha en träff i Stockholm 25 november. Dessförinnan (23-24 november) kommer vi lärare att vara på Internetdagarna och vi hoppas att så många som möjligt av er vill komma dit också. Ni betalar för biljetterna dit själva, men lägg gärna in det i din budget redan nu, det är fantastiskt lärorikt om du är intresserad av internet. Du måste vara snabb att anmäla dig när de öppnar då biljetterna ryker kvickt. Anmäl ditt intresse redan idag så du får mejl om när detta öppnar.

Utbildningen är på heltid vilket innebär 30-40 timmar per vecka. Ni får uppgifterna på måndagarna och har oftast deadlines söndag kväll så många arbetar lite grand, vid sidan om utbildningen. Ta dock utbildningen på allvar och var medveten om att vi håller hårt på deadlines vilket innebär att du kan blir utskriven om du missar flera deadlines. Tänkt noga genom om du har tid för utbildningen i höst och om du inte har det, ge istället din plats till någon annan och sök igen nästa år.

  • Kursplan
  • Hösten 2020 går kursen 31 augusti – 11 december.
  • Kursen berättigar till CSN.
  • Kurslitteratur och veckoplan är ännu inte helt klara. Dessa fås senast första veckan i utbildningen.

 

Kursansvarig: Pia Nyberg | pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se | 070-270 15 73