Hantverkskursen: Ansökan

Start | Studieplan | Tidigare deltagare | Ansökan | Kostnader | Kontakt | Instagram


Ansökan är öppen från 1 januari till 17 april 2023.

OBS! Till den här utbildningen behöver du inte bifoga CV, däremot är personligt brev viktigt.

Antagningskriterier

Kursen vänder sig till dig som har ett intresse och grundläggande kunskaper inom textilt hantverk. Har du viss kunskap eller helt saknar kunskap inom hantverksområdet men en vilja att lära, finns det stor möjlighet att individuellt anpassa utbildningen.

Ett stort intresse för textilt hantverk är nödvändigt för att genomföra denna kurs på ett kreativt sätt. Kursen vänder sig till dig, som har grundläggande kunskaper i textilt handarbete. Även du, som inte har sysslat med detta har möjlighet att tillgodogöra dig innehållet, då på en mer grundläggande nivå. Vid urvalet ges förtur till sökande som är korttidsutbildade, d.v.s inte fullgjort gymnasium.

Kursen sker till största del via lärplattformar och e-post vilket förutsätter att du har grundläggande kunskaper i datoranvändning, tillgång till dator med god hastighet, videoläsarprogram, kamera samt webkamera. Tillgång till symaskin är ett måste.

Nyhetsbrev

Om ansökan är stängd, eller du vill söka ett annat år, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte spamma dig, vi skickar ut 3-4 nyhetsbrev per år.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du information här.

Hur är det att plugga på distans?