Grattis! Du har blivit antagen till Framtidens Youtuber!

För att bekräfta din plats behöver du göra detta:

  • Betala in serviceavgiften på 800kr till bankgiro 5421-4069 (uppge ditt namn i meddelanderutan) senast 14 december 2018.
  • Svara kursansvarig på följande:
  1. Att du antar (eller inte) platsen.
  2. Om du kommer komma till träffen i Kalix 30 januari – 1 februari.

Du mejlar svaren senast 14 december 2018 till pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se.

OBS! Om båda ovan inte är gjort enligt datumet så erbjuds din plats till någon på reservlistan.

För att träffen ska bli av har vi ett minimum deltagare. Beställ inte biljetter förrän du har fått klartecken från oss att träffen blir av. Våra deltagare brukar vara jättenöjda med träffen så vi hoppas att ni blir tillräckligt många som kommer.


Bra att veta

Vi startar 21 januari 2019.  Studietakten är heltid (100%) och pågår under 15 veckor. På morgonen den 21 januari får du ett mejl med information om veckans upplägg och uppgifter.

Avgiften på 800kr är en schablonavgift och är samma oavsett om man kommer på träffen eller inte. Den är ett bidrag för visst material samt vissa måltider på träffen.

Kursen är på heltid och du kan därför inte ta ledigt från kursen. Du får heller inte ut uppgifter i förväg eller längre deadline på grund av exempelvis en resa. Var du arbetar från i världen spelar ingen roll men deadline måste följas varje vecka. Du planerar din tid själv men det är oerhört tufft att arbeta heltid samtidigt som du pluggar detta. Tanken är ju att du ska kunna få utlopp för din kreativitet och att bara bocka av uppgifter i en hast ger inte lika mycket som när du ger det god tid.

Deadline är oerhört viktigt att det hålls då uppgifterna hänger ihop med varandra och flera uppgifter bygger på feedback på varandra. Vi upprepade missar av deadline riskerar deltagaren att skrivas ut från kursen.

Vid sjukdom över en vecka skickas läkarintyg till kursansvarig.

Vill du ansöka om studiemedel så kontaktar du CSN direkt.

Behöver du studieintyg eller kvitto för serviceavgiften kontaktar du vår expedition: info@kalixfolkhogskola.se eller 0923-666 10.

Tidigare information som du har fått finns här.