Föreläsningar

Föreläsningar Vad har vi gjort tidigare | Mer info


Kalix folkhögskola har genom åren anordnat en mängd uppdragsutbildningar. Läs om vad vi kan göra här. Bland våra uppdragsgivare finns både företag, organisationer och kommuner från Norrbotten och Västerbotten.  Vi kan ordna det mesta och är vana att skräddarsy kurser och utbildningar.

Som erfaren utbildningsanordnare förfogar vi över en rik kunskapsbank, men skulle du som konferenskund ha behov av specialkompetens, anlitar vi efter förfrågan externa föreläsare/kursledare.  Vårt utbud av interna och externa föreläsare håller hög kvalitet och är mycket omtyckt av deltagarna från hela Sverige.

Lokalmässigt är det inte många i närområdet som kan slå oss på fingrarna. I vår nyrenoverade, vackra kursgård väntar 24 fräscha rum med tillsammans 48 bäddar samt ett rymligt konferensrum med brasa och hög mysfaktor.

Vi har flera utbildningssalar med plats för allt från 20 till 40 personer, eller varför inte använda vår aula där 180 personer ryms.

Vi erbjuder all teknisk utrustning som du kan tänkas behövas vid en föreläsning.

Du väljer själv i vilken utsträckning du vill använda dig av våra duktiga och kreativa kockar och deras medhjälpare. Bara fika? Lunch? Middag? Eller hela paket från frukost till kvällsvickning?

Önskar ni att vi kommer och och erbjuder utbildningsinsatser hos er så kan vi naturligtvis även göra det.

Välkommen att höra av dig på konferens@kalixfolkhogskola.se eller telefon 0923-666 om du går i konferenstankar eller vill satsa på fortbildning av personalen!

Ett axplock av våra uppdragsgivare under det senaste året: