Sökes: Ideella organisationer eller mindre lokala föreningar som vill uppdatera och fräscha upp layouten på sin hemsida – gratis!

I vår utbildning ”Virtuella assistenter” ingår att lära sig verktyget WordPress och nu söker vi riktiga projekt att bita i. Detta kommer pågå från mitten av januari och några veckor fram.

Beroende på hur många föreningar/organisationer som anmäler sig så…

1) Får ni ett förslag. Ni utvärderar det och berättar vad ni gillar och inte.

2) Får ni några förslag att välja mellan. Ni väljer då ut ett och motiverar varför ni valde just denna så deltagarna lär sig hur en potentiell kund skulle kunna resonera.

Sidan byggs i verktyget WordPress på en subdomän så det påverkar inte er nuvarande sida och ni behöver inte ge ut några lösenord.

Antingen får deltagaren fritt spelrum eller så ger ni en lista på saker ni själva har tänkt att ni vill ändra på.

Efteråt

När projektet är klart och om ni är nöjda, kan ni få layouten överförd till er domän. Detta förutsätter att ni har WordPress installerat (ta hjälp av ert webbhotell) och då kan vi exportera filerna. Vid en export kan saker ibland ramla runt lite så er webmaster behöver ha tid åsidosatt för att finlira detta. Har vår deltagare tid och möjlighet så kan den eventuellt hjälpa er.

Intresserad?

Mejla mig på pia.nyberg@kxfh.se och berätta kort om föreningen/organisationen. Senast 15/1 behöver vi en intresseanmälan och materialet (om något mer ska till, förutom existerande hemsida) behöver vi senast 22/1. Vi bygger inte helt från grunden i just det här projektet så du behöver även bifoga länk till nuvarande sida.

Vi vänder oss denna gång enbart till icke-vinstdrivande föreningar/organisationer.

Om vi får in fler föreningar/organisationer än vi har antal deltagare så gör vi ett urval.

 

Free vector graphics of Youtube

 

Print Friendly, PDF & Email