Välkommen på föreläsning!
Den 21/11 bjuder Kalix folkhögskola in till en gratis föreläsning med Lisbeth Pipping. Lisbeth Pipping är föreläsare, författare, forskare och teckenspråkslärare. Lisbeth har tilldelats en rad utmärkelser genom åren. År 2009 tilldelades hon Allmänna Barnhusets stora pris, 2010 blev hon utsedd till årets medmänniska av tidningen Kattis och co, 2010 fick hon FSF-priset av föreningen Socionomer inom familjehemsvården och 2015 fick hon utmärkelsen årets aktiva kvinna. Hon har i sin bok ”Kärlek och stålull” skildrat sin uppväxt med en utvecklingsstörd mamma, en svårt alkoholiserad pappa och två småsystrar. Det går att läsa mer om Lisbeth på hennes hemsida www.pipping.se.
I föreläsningen ”Barn behöver modiga vuxna” uppmanar hon lyssnaren att våga se med barnens ögon. Lisbeth talar gripande om mobbning, om utanförskap och om sina egna erfarenheter. Föreläsningen är gratis och riktar sig till alla som möter barn. Hur kan du som vuxen se och möta barn som mobbar eller blir mobbat?
Föreläsningen sker 2022-11-21 kl. 19-21 i aulan på Kalix folkhögskola. Du behöver inte anmäla dig. Kalix folkhögskola bjuder på biljettpriset och det är därför gratis för dig.
Print Friendly, PDF & Email