Linnea Claeson kommer till Kalix!

posted in: Föreläsning | 0
Välkommen till en föreläsning om medmänsklighet, civilkurage, och att stå upp för det man tror på!
 
Linnea Claeson är prisbelönt aktivist, talare, och f.d. handbollsproffs. Hennes stora engagemang i mänskliga rättigheter har gett eko i hela samhället! Kolumnist i aftonbladet, ambassadör för kvinnorättsorganisationen Kvinna till kvinna, samt medgrundare av organisationerna Refugee Relief, och Omtanke Stockholm.
 
I sina föreläsningar talar Linnéa både kritiskt och tankeväckande om civilkurage, medmänsklighet och att stå upp för det man tror på. Hon belyser att även den minsta av goda gärningar kan betyda hela världen för någon. Att vi tillsammans kan skapa en värld som är lite snällare, klokare och modigare!
 
Torsdag 2 juni kl.13:00-14:15 i Adrian Wennströmsalen (aulan), Kalix folkhögskola.
 
Aulan är fullbokad men du kan delta via zoom: 100:- per person (för större sällskap – kontakta oss för offert). Boka din länk via anmalan@kalixfolkhogskola.se. Betalning sker via swish.
 
Som en liten hyllning till Linneas föreningsengagemang, vill vi erbjuda föreningsaktiva ungdomar i Kalix möjligheten att se föreläsningen gratis via länk. Vi ordnar lokal och stor skärm för er i konferenslokalerna på skolområdet. Anmäl ditt intresse via anmalan@kalixfolkhogskola.se, senast 31 maj.
Print Friendly, PDF & Email