Vet du om att skolan även har vandrarhem, restaurang, nyrenoverade konferenslokaler samt aula med 160 platser?  KXFH

Konferens

Vare sig du är intresserad av en plats för kick-off, konferens, eller föreläsningar kan vi garantera att vi har det du söker. På Kalix Utbildning och Konferens har vi möjlighet att erbjuda lokaler som passar just dina önskemål, både för den stora och lilla arbetsgruppen. Tack vare vår stora bredd av både mindre och större konferensrum, alla utrustade med toppmodern teknik har vi någonting för alla olika behov. Hela vår konferensavdelning är alldeles nyrenoverad och det är med stolthet vi nu vill dela den med fler!

Tack vare den toppmoderna tekniken vi erbjuder finns både möjlighet för både de som vill träffas på plats och även för de som hellre föredrar att ansluta digitalt. Här under ser ni ett urval av våra fina konferensrum och föreläsningssalar.

konferensrum, tomt bord med några stolar. färgerna går i mörkblått och grått.

Loftet, ett av våra nyrenoverade konferensrum med plats för 20 personer. Här finns det gott om rum för den mindre gruppen att hålla möten och även goda möjligheter för att använda sig av eventuella tekniska hjälpmedel med hjälp av våra smarta hybridlösningar.

Älvgården, en av skolans föreläsningssalar.
Älvgården, en av skolans föreläsningssalar.

Älvgården, en av våra finaste salar med handmålade konstverk på väggarna. Här finns det plats för upp till 48 personer att vistas, och för resterande att delta via digitala mötestjänster tack vare våra teknologiska möjligheter.

Aulan, grå stolar som står uppställda. Bilden fotograferad från sidan.
Aulan, grå stolar som står uppställda framför en scen.

Aulan, helt nyrenoverad och upprustad med bekväma stolar för 160 personer. Här erbjuds möjligheter till inspelning samt sändning och deltagande via distans. Tack vare vår teknik erbjuder vi även viss tvåvägskommunikation då tillgång till mikrofoner finns. 

Orolig över att de satta längst bak inte skulle uppfatta alla ord? Inga problem, vi har tänkt på allt – vår aula är upprustad med hörslinga för att alla ska få möjlighet att ta del av föreläsningen till fullo. 

För offertförfrågan eller mer information, kontakta oss på konferens@kalixfolkhogskola eller ring oss på 0923-666 10.

Vandrarhem

Vandrarhemmets utsida.

Entrén in till vandrarhemmet. Njut av vårsolen på vår fina terrass eller läs en god bok inne en kyligare dag. Tack vare våra stora fönster kan vi garantera att bristen på ljusinsläpp inte är ett problem hos oss!

Önskar ni förlägga konferensen över flera dagar? Då kan vi erbjuda övernattning på vårt nyrenoverade vandrarhem som ligger i direkt anslutning till konferenscentret. Passa samtidigt på att uppleva vår vackra natur!

I våra fräscha rum ingår städning, sängkläder och handdukar – allt för att du ska få en så bekväm och avkopplande vistelse som möjligt. Alla rum har en egen toalett och dusch, och för alla boende erbjuder vi möjlighet till frukostbuffé, snabbt wi-fi, tillgång till parkering, kaffemaskin, diskmaskin och möjlighet att förvara samt laga sin egen mat.I vårt vandrarhem bjuder vi alltid på trevlig och personlig service, bekväma sängar och en plats att arbeta ostört på.

Koppla sedan vid dagens slut av med en kopp varm choklad framför brasan i vårt gemensamma utrymme eller lägg dig skönt tillrätta inne på ditt rum och streama din favoritserie – oavsett om du föredrar att umgås med dina kollegor eller njuta av ditt eget sällskap är vi övertygade om att vårt fina vandrarhem har precis det som du behöver för att uppfylla just dina egna behov.

KXFH
KXFH

De gemensamma utrymmena med gott om plats för umgänge. Ät en middag ihop vid något av borden, häng med i de lokala nyheterna i TV-soffan eller värm dig med en kopp kaffe framför brasan.

Vill du boka? Eller har du frågor och funderingar över någonting? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via mail vandrarhemmet@kalixfolkhogskola.se eller telefon 076-190 70 77. Uppge då information om vilka datum du önskar, boka, ditt namn, adress och ditt telefonnummer.

Vi har både singelrum och rum för flera personer. Priser från 600kr/natt.

Restaurang Folkis

Vår stora matsal i Restaurang Folkis. Njut av en god hemlagad måltid i trivsam miljö.

För den som önskar finns möjligheten att äta på vår trevliga restaurang Folkis, som ligger i anslutande byggnad till vandrarhemmet. På Folkis serverar vi god och hemlagad lunch varje vardag mellan 10:30-13:00, där en riklig grönsaksbuffé, bröd och dryck alltid ingår utan kostnad.
Lunchen kostar 95kr per person (80kr för pensionär).

Det är även här i restaurangen vi serverar en riklig frukostbuffé för den som önskar. Frukosten serveras mellan 7:00-8:15 och förbokas genom att kontakta oss, antingen via e-post koket@kxfh.se, eller telefon 0923-666 26.
Frukostbuffén kostar 80kr per person.

KXFH
KXFH

I vår härliga restaurang bjuder vi inte bara på god mat utan även på glada miner!

Glöm sedan inte bort att fira att kvartalsslutet är över, eller att hålla i en riktig brakmiddag för att tacka medarbetarna för ett gott samarbete! Även detta anordnar vi med glädje genom att göra om restaurangen till en festlokal. Vi har resurser för att lösa det mesta, och är det någonting du saknar har vi ett stort kontaktnät att ta hjälp av.

Upplev Kalix med oss!

Kalixälven.
Promenad på spången en mulen dag.

Passa på att uppleva hela Kalix under din vistelse hos oss! Njut av frisk luft och skön natur ett stenkast bort.

Glöm inte bort att ta en dag extra för att uppleva vår fantastiska natur belägen i Östra Norrbotten. Inom gångavstånd finns trevliga promenadstigar längst med Kalixälven. Är hundsläde, löjromssafari eller att spendera en natt i igloo mer av ditt stuk?
Tack vare vårt stora nätverk har vi stora möjligheter att hjälpa till med diverse olika aktiviteter.

Hoppas vi ses snart!