Vår distanskurs i KREATIVT SKRIVANDE är omåttligt populär! Senast hade vi över 100 sökande till våra 15 platser! Men, alla har en chans, så in och läs mer på hemsidan om kursen och sök idag: https://www.kalixfolkhogskola.se/kreativt-skrivande/

Så här har tidigare deltagare sagt om kursen:

Laura: Innan kursstart kände jag mig nervös över att studera på distans via Google Classroom. Jag tänkte att det skulle vara krångligt och svårt att kommunicera med klasskamrater och lärare. Men det visade sig vara tvärtom! Det är ett väldigt smidigt sätt att studera på och jag är så glad att jag fick den möjligheten. Dessutom är det jättekul och inspirerande!

Pernilla: Vill passa på att säga här hur lycklig jag är som får gå denna utbildning. Jag njuter av varje sekund när jag är i min skrivbubbla. Denna utbildning ger mig så otroligt mycket, på så många sätt. Jag känner att jag har hittat hem. Tusen tack!

Deltagare VT 2019: Kursen följer en röd tråd under dessa veckor och fokus är att öka skrivlusten. Och de övningar som kursledaren lägger ut är verkligen inspirerande och givande och det är en fröjd att gå in i och göra dem varje vecka. Jag vill inte att kursen ska ta slut!

Deltagare vt 2020: Äntligen har jag fått uppleva hur det är att få konstruktiv feedback som ger mig de tips och verktyg jag behöver för att få fram det jag vill ha sagt. För varje vecka så ser jag hur mina texter bara blir bättre och bättre! Jag är tacksam och stolt över att jag fått den här chansen.

Anna, våren 2019: Kursen höll mitt skrivande på alerten hela våren med övningar som – trots många år av skrivande – var helt nya för mig. Att få och ge respons på egna och andras texter är lärorikt, utvecklande och till och med nödvändigt för att bli bättre .

Anki, våren 2019: Så glad över att jag gick denna utbildning! Jag lärde mig massor och fick inspiration att börja skriva. Feedback från såväl lärare som klasskamrater gjorde att man kunde utveckla sina arbeten ytterligare. Jag kan starkt rekommendera Kreativt skrivande på Kalix Folkhögskola!