Datum: 29/2–1/3 – 2020
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 -16.00

Plats: vår vackra kursgård, Älvgården, vid Kalix folkhögskola

Lena Edselius från Ikioma illustration håller i en inspirerande kurs hos oss på Kalix folkhögskola under två dagar. Lena är illustratör & formgivare med lång erfarenhet av att leda workshops inom en rad olika konstnärliga områden. I vår leder hon en både rofylld och skapande helg med fokus på kvinnorna i konsten och där du samtidigt får möjlighet att låta kreativiteten flöda. Föreläsningar varvas med porträttmålning där akryl används som konstnärlig teknik.

Det blir en helg fylld med kreativitet och trevligt umgänge med andra konstintresserade. Det krävs inga förkunskaper för att kunna delta – alla är välkomna!

Pris: 2.599:- där allt material, lunch samt för- och eftermiddagsfika ingår i priset. Anmälan gör du till anmalan@kalixfolkhogskola.se senast den 10/2. Märk anmälan med ”Kvinnor i konsten”. Middag och boende ordnar du på egen hand. Vi kan tipsa om vårt mycket prisvärda vandrarhem som ligger alldeles intill skolan där varje rum har egen toalett och dusch. Kontakta: vandrarhemmet@kalixfolkhogskola.se