Therese”Den friske har tusen önskningar, den sjuke bara en”, sägs det. Att få ha hälsan i behåll hela långa livet, är den önskan som står högst upp på de flesta människors önskelista. Att ha gott om energi, sova lugnt, känna livslust och glädje och ha en kropp som är frisk är långt ifrån alla förunnat. Men din hälsa är inte ödesbestämd, du kan välja och göra mycket själv.

Att få ha hälsan och kunna hälsa livet varje morgon, hela livet – det är vad denna föreläsning handlar om. Hur mycket betyder kosten, generna, motionen, samvaron och närvaron, egentligen? Vad behöver din kropp, vad behöver du, vad är viktigt att tänka på, för dig som vill må bra, hela livet?

Öppen föreläsning med Therese Renåker onsdag 18 april klockan 18.00 på Kalix folkhögskola.

Vi välkomnar Therrese Renåker för första gången till Kalix! Therese har tidigare undervisat inom kost och hälsa och nu skriver och föreläser hon.

Hört flera gånger efter Therese föreläsningar: ”När kan hon komma igen?” 


Passa på att äta middag i restaurangen ( flankstek med bearnaisesås och potatis) kl.17.00 och bli musikunderhållen av Artist- och musikerutbildningen under middagen.

Boka din plats på föreläsningen genom att Swisha 100 kr till 123 232 4333. Skriv THERESE och ditt namn som meddelande. Detta görs senast 16 april. Biljetter säljs vid dörren i mån av plats.

Du föranmäler middag (110kr/per person) till 0923-666 10 eller mejl info@kalixfolkhogskola (senast 17 april).