TILLÄGG 27 JANUARI: Tävlingen är nu slut, grattis Alexandra, Dorotea och Lamin! Ni vann och har fått mejl om detta. Tävlingen är alltså avslutad. Du kan givetvis fortsätta söka till utbildningen! Gör det nu!!


Lördagen 3 februari 2018 kommer vår nuvarande Youtuber-klass träffas i centrala Stockholm. Till träffen kommer också Youtubern Hampus Hedström. Han berättar om sin väg till att bli just en Youtuber.  

Redan nu vet vi att några i klassen har förhinder att komma till träffen så därför lottar vi ut deras platser! Förutom att lyssna på Hampus så bjuder vi även på en enkel lunch och kommer få information om bra teknisk utrustning för Youtubers. Media är inbjuden och kan eventuellt komma att vilja intervjua och fotografera deltagare. 

För att delta i utlottningen så skickar du in en komplett ansökan med personligt brev, fullständiga betyg och personbevis, samt nedan formulär. Gör detta senast 24 januari 2018. Vinnarna presenteras på hemsidan och vår Facebooksida, samt meddelas enskilt.

Adressen är i centrala Stockholm. De som vinner får den exakta adressen. Tiden är 11.00-15.00. OBS! Om du vinner en plats till träffen i Stockholm så är du inte automatiskt garanterad en plats till utbildningen. Vi går genom era ansökningar efter att träffen har varit.

 

Hampus Hedström

[si-contact-form form=’3′]