Kursplan FAQ 


Idag är det viktigare än någonsin att synas på nätet för att lyckas som företagare. Samtidigt gäller fortfarande de traditionella företagskunskaperna. Utbildningen är baserad på en undersökning där företagare lyft fram de viktigaste komponenterna för att nå framgång.

Utbildningens mål

Efter avslutad kurs ska deltagaren kunna göra sin egen hemsida för företaget, inklusive en webbshop. Deltagaren kan också hantera de mest förekommande sociala medierna och vet hur man med hjälp av text och bild använder dem effektivt som företagare.

Utbildningstid

Utbildningen omfattar totalt 20 veckor från och med vecka 36 2017.

Studieform

Distansutbildning. Vi träffas via nätet under ett tillfälle i veckan. Därutöver arbetar du självständigt. 25 procents studietakt

Innehåll

Skapa och underhålla en hemsida och webbshop i WordPress. Marknadsföring på sociala medier och grunderna för traditionell marknadsföring. Texter för webben. Grunderna i foto för sociala medier (stillbild och video). Grundläggande kunskaper i företagande.

Kurslitteratur och kostnader

Avgift för teknisk utrustning och material: 1 250 kronor. Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Intyg

Efter avslutad och godkänd utbildning erhåller du ett kursintyg.

Ansökan

Ansök via Schoolsoft under ansökningsperioden 1 januari – 15 april. Länk till Schoolsoft publiceras här under ansökningsperioden.

OBS! För att bli aktuell som sökande måste du bifoga alla handlingar som efterfrågas för din kurs, alltså: skolbetyg, personligt brev och personbevis. Observera att du kan logga in på Schoolsoft i efterhand för att eventuellt komplettera med någon handling. Du kan skanna eller fotografera dina handlingar. Personligt brev skriver du i ett ordbehandligsprogram eller Anteckningar och laddar upp.

Fyll i din e-post här om du vill ha meddelande när vi startar ansökningsperioden igen:

 

Kontakt/lärare

Kursansvarig Pia Nyberg pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se eller telefon: 070-270 1573