Kursplan FAQ | Tidigare deltagare


Idag är det viktigare än någonsin att synas på nätet för att lyckas som företagare. Samtidigt gäller fortfarande de traditionella företagskunskaperna. Utbildningen är baserad på en undersökning där företagare lyft fram de viktigaste komponenterna för att nå framgång.

Utbildningens mål

Efter avslutad kurs ska deltagaren kunna göra sin egen hemsida för företaget och den som önskar även en webbshop. Deltagaren kan också hantera de mest förekommande sociala medierna och förstår hur man använder dem som företagare. Deltagaren har också med sig grundläggande kunskapar i hur man startar eget.

Utbildningstid

Utbildningen omfattar totalt 20 veckor från och med vecka 36 2017. Nästa start är ej fastställd ännu. Fyll i din e-post här om du vill ha meddelande när vi har kommit till beslut.

Studieform

Distansutbildning. Vi träffas via nätet under ett tillfälle i veckan. Därutöver arbetar du självständigt. 25 procents studietakt

Innehåll

Skapa och underhålla en hemsida och webbshop i WordPress. Marknadsföring på sociala medier och grunderna för traditionell marknadsföring. Grunderna i stillbild och video för sociala medier. Grundläggande kunskaper i företagande.

Kurslitteratur och kostnader

Avgift för teknisk utrustning och material: 1 250 kronor. Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Intyg

Efter avslutad och godkänd utbildning erhåller du ett kursintyg.

Ansökan

Stängd för närvarande.

Kontakt/lärare

Kursansvarig Pia Nyberg pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se eller telefon: 070-270 1573