Helgkurs i mindfulness och meditation med Anki Kemi

Behöver du ett avbrott från en stressig vardag? Behöver du fylla på din energi inför vintern? Behöver du tid till reflektion för att få ordning på dina tankar och veta vad du vill?

Följ med till tystnadsretreat på Kalix folkhögskola. Helgen är för dig som behöver tid för dig själv oavsett utbildning eller yrke, tid för eftertanke och få klarhet, komma igång med mindfulness/meditation, eller fylla på din energi!

Start: Fredag 9 november kl 15.00
Avslut: Söndag 11 november kl 15.00

Helgen ger dig tid för reflektion, med hjälp av övningar och meditationer i grupp. Mellan övningarna har vi tystnad, samt under måltiderna. Möjlighet finns till egna samtal med retreatledaren.

Kursavgiften (2100kr) är inklusive mat (vegetarisk) med tillgång till kaffe/te, smörgåskex, ostar och frukt mellan måltiderna.

Det är önskvärt att du bor på vårt vandrarhem under retreaten så helgen blir en helhet. Du står för dessa kostnader själv, mer info här.

Helgen bör vara alkoholfri för bästa resultat. Vi startar dagarna med meditation kl. 8.00 och därefter frukost.

Presentation av retreatledaren: Anki Kemi, 59 år från Haparanda. Är legitimerad sjuksköterska och psykoterapeut, certifierad livscoach och mindfulnessinstruktör. Har dels arbetat inom barn- och vuxenpsykiatrin. Är sedan 12 år egen företagare och arbetar idag främst som familjerådgivare i östra Norrbotten och som mindfulnessinstruktör. Håller även i utbildningar och har genomfört flera retreater. För mer information se hemsida.

Inkludera i anmälan:
• ditt namn, adress, telefon, mejl
• eventuella allergier

Anmälan gör du via vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan.

Tystnad