Kalix folkhögskola har genom åren anordnat en mängd uppdragsutbildningar. Bland våra uppdragsgivare finns både företag, organisationer och kommuner från Norrbotten och Västerbotten.  Vi kan ordna det mesta och är vana att skräddarsy kurser och utbildningar.

Som erfaren utbildningsanordnare förfogar vi över en rik kunskapsbank, men skulle du som konferenskund vilja ha behov av specialkompetens, anlitar vi givetvis externa föreläsare/kursledare.  Vårt kontaktnät är gediget och varierat.

Lokalmässigt är det inte många i närområdet som kan slå oss på fingrarna. I vår nyrenoverade, vackra kursgård väntar 24 fräscha rum med tillsammans 48 bäddar samt ett rymligt konferensrum med brasa och hög mysfaktor.  Därutöver kan vi erbjuda flera andra trevliga alternativ som konferensmatsalen för upp till 25 personer, sal 6 för cirka 30 personer, ”gamla biblioteket” för omkring 20 personer och givetvis aulan som rymmer 180 platser.

Du väljer själv i vilken utsträckning du vill använda dig av våra duktiga och kreativa kockar och deras medhjälpare. Bara fika? Lunch? Middag? Eller hela paket från frukost till kvällsvickning?

Och givetvis kan vi komma till er i stället för tvärtom.

Välkommen att höra av dig på info@kalixfolkhogskola.se eller telefon 0923-666 om du går i konferenstankar eller vill satsa på fortbildning av personalen!

Ett axplock av våra uppdragsgivare under det senaste året:

 

Konferensanläggning

Kalix folkhögskola erbjuder er goda möjligheter till en lyckad konferens. Konferenslokalerna har modern och ändamålsenlig utrustning och det som eventuellt saknas ordnar vi.

Älvgården med utsikt över Kalix älv

 

Söker ni en större lokal till exempelvis föreläsningar så är vår Aula en lämplig lokal. Här ryms 180 sittande deltagare.

Aulan