Kursplan Proudly presents | FAQ | Sagt av deltagare om utbildningen | #framtidensyoutuber


Roligt och Inspirerande kursinnehåll med olika uppgifter, roligt att man fick träffa alla samt pedagogerna och få ett ansikte på alla som ska gå kursen, eftersom den är på distans. / Deltagare våren 2018

 

En fantastiskt rolig och lärorik kurs där jag lärt mig så mycket mer än vad jag trodde man kunde lära sig om youtube och sociala medier! Träffen i början av kursen var otroligt bra och man lärde sig mycket redan då, men framförallt kul att träffa allihopa och knyta nya kontakter och vänner! Det enda negativa är att jag aldrig vill att kursen ska ta slut haha! <3 / Emilia Ewelind

 

Jag kan verkligen rekommendera alla som vill utveckla sitt personliga varumärke att gå den här utbildningen. Jag har lärt mig saker som kommer ta mitt kreativa arbete till en helt ny nivå. Om du vill utmana dig själv, lära dig hur du blir en influencer och umgås med likasinnade är detta utbildningen för dig.
/ Filip

 

Den här kursen passar både nybörjare och vana youtubers. Du bestämmer själv hur avancerat du gör saker så det passar dig själv. Det är nog det absolut bästa! Lärarna är stöttande, pedagogiska och trevliga vilket gör att man trivs med kursen. Har lärt mig en massa både teoretiskt och praktiskt. Rekommenderar verkligen er att gå denna kursen. / Li deltagare våren 2018

 

Bra kurs med mycket viktigt information! Ta er verkligen tiden och gör uppgifterna ordentligt! Ni kommer absolut inte ångra er! // Lina Gustavsson

 

Första veckan på kursen var bland dom bästa dagarna i mitt liv! Att få spendera flera dygn ihop med så kreativa och inspirerande människor till klasskamrater och lärare – var så himla najs! Det har varit intensivt och lärorikt och jag känner mig verkligen pepp på att fortsätta bygga vidare på det här. Jag känner att jag har fått det stöd jag behöver och har lärt mig så otroligt mycket att jag antecknat upp 3 hela a4-block som jag kommer kunna ha som byggstenar och blicka tillbaka på i framtiden. Jag rekommenderar alla som tänker synas i sociala medier allmänt att söka denna kurs – för den gav mig verkligen allt jag kan tänkas behöva online!
/Linda våren 2018

 

Det här är en utbildning som tillåtit mig utvecklas inom det jag brinner allra mest för. Jag har lärt mig saker som jag hade haft svårt att lära mig på egen hand, men framför allt har denna utbildning gett mig ett kreativt sammanhang med klasskompisar och lärare som stöttat, uppmuntrat och inspirerat mig. Jag rekommenderar den till alla som vill jobba med eller synas på sociala medier. /Mirja Lakso