Kursplan | Proudly presents | FAQ


Jag har bokat en resa, kan jag få ledigt en vecka?

Nej. Utbildningen är på heltid och ingen ledighet ges. Varifrån i världen som du gör dina uppgifter har skolan ingen åsikt om.

Jag ska resa bort, kan jag få ut nästa veckas uppgifter i förväg eller lämna in efter deadline?

Nej.

Jag kan inte komma till träffen i Kalix, kan jag gå utbildningen ändå?

Nej. Utbildningen startar i Kalix 5-7 mars och den som inte närvarar förlorar sin plats.

Kan jag arbeta samtidigt som jag går utbildningen?

Utbildningen är på heltid, alltså 40 timmar per vecka. Vad du gör övriga timmar i veckan har skolan ingen åsikt om. Du får veckans uppgifter senast måndag morgon så du kan planera hela din vecka. Några klarar av att arbeta, andra har fullt upp med skola, barn och fritidsaktiviteter och livet självt. Notera att det kan förekomma obligatorisk närvaro på några nätträffar. När dessa infaller får du veta i början av terminen. Träffarna kommer ligga någon gång mellan 8-17, måndag – fredag.