Vandrarhemmet

Välkommen att boka rum i vår helt nyrenoverade mysiga vandrarhem. Alla rum har egen dusch och toalett. Du kan välja mellan familjerum för upp till 4 personer, vanligt dubbelrum eller ett enkelrum. Det finns gemensamma utrymmen där du kan umgås, äta en måltid eller mysa framför en skön brasa. Vi har skrivbord på varje rum och ett stabilt och snabbt wifi nät som passar till både streaming och digitalt arbete.

Bokning och priser

Du bokar genom att meddela datum du önskar boka, namn, adress, telefonnummer till vandrarhemmet@kalixfolkhogskola.se eller telefon 076-190 70 77. Ange vid bokningen om du ska delta i någon av skolans egna utbildningar, då har du ett annat pris.

  • Familjerum: 1000 kr
  • Dubbelrum: 700 kr
  • Enkelrum: 550 kr

Städning, sängkläder och handdukar ingår.

Tillägg

Under skolterminer kan du köpa frukost och lunch måndag-fredag i vår restaurang. För boende på vandrarhemmet kostar det 65 kr för frukost och 80 kr för lunch. Vissa kvällar i månaden erbjuder vi även middag. Mer information här.

Gemensamma utrymmen

Klicka på bilderna för större format.

Fåtöljer Sitta
Kök Kök

Rummen

dubbel fönster

 

Bo på skolans internat

Bor du på skolan ingår frukost och lunch måndag till fredag. Från dagen innan skolstart har du möjlighet att få tillgång till rummet.

Östergård

På Östergård finns det 34 enkelrum med egen toalett. Dusch finns i korridorutrymmen och två ”dubbelrum” finns, lämpliga för sambor. På nedre plan ligger gemensamt kök, tvättstuga och allrum. Alla rum är möblerade men täcke, kudde, sänglinne, kokkärl, porslin och bestick ingår inte i boendet. Priset ligger på 855 kronor/vecka.

Norrgård

På Norrgård finns det 14 enkelrum som är lite större och har egen toalett och dusch. Två kök finns på vardera våningsplan och ett gemensamt allrum på källarplan. Alla rum är möblerade men täcke, kudde, sänglinne, kokkärl, porslin och bestick ingår inte i boendet. Priset ligger på på 935 kronor/vecka.

 

Boka rum på internat genom att kontakta vår expedition: info@kalixfolkhogskola.se eller 0923-666 10.

 

Pendlar du?

För dig som vill pendla, se hitta hit.