Vandrarhemmet

Nu håller vi på att renovera vårt mysiga vandrarhem där alla rum har egen dusch och toalett. Du kan välja mellan familjerum för upp till 4 personer, vanligt dubbelrum eller ett enkelrum. Gemensamma utrymmen där du kan umgås, äta en måltid eller mysa framför en skön brasa. Vi har ett stabilt och snabbt wifi nät som passar till både streaming och digitalt arbete.

Vi öppnar upp för gäster i början av januari 2018, välkommen med din bokning då.

 

Bo på skolans internat

Bor du på skolan ingår frukost och lunch måndag till fredag. Dagen innan skolstart finns möjlighet att få tillgång till rummet på internatet.

Östergård

På Östergård finns det 34 enkelrum med egen toalett. Dusch finns i korridorutrymmen och två ”dubbelrum” finns, lämpliga för sambor. På nedre plan ligger gemensamt kök, tvättstuga och allrum. Alla rum är möblerade men täcke, kudde, sänglinne, kokkärl, porslin och bestick ingår inte i boendet. Priset ligger på 855 kronor/vecka.

Norrgård

På Norrgård finns det 14 enkelrum som är lite större och har egen toalett och dusch. Två kök finns på vardera våningsplan och ett gemensamt allrum på källarplan. Alla rum är möblerade men täcke, kudde, sänglinne, kokkärl, porslin och bestick ingår inte i boendet. Priset ligger på på 935 kronor/vecka.

 

 

Pendlar du?

För dig som vill pendla, se hitta hit.